Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
37év

Te spriccelős Ribancka…

Ma lazítós délutánunk volt. Elmentünk egy közeli tóhoz, ahol kicsit kiszellőztettük a fejünket és jó párszor szóba került, hogy pont dughatnánk egyet. Hazaérkezés után nem kellett sokat várnunk erre, hisz a felhalmozódott szexuális vágy utat tört magának. Fekszünk az ágyon meztelenül, fejem a vállán és simogatom a hasát, mellkasát, cirógatom a farkát,alig hozzáérve. Ebbe mindig beleremeg. Felém fordul, csókolózni kezdünk és símogatja a mellbimbómat. 

-Kitalálhatnád, hogy melyik golyóval basszunk és fel is dughatnád magadnak. -hangzik el a keringőre való felkérés. 🙂

Közben felfaljuk egymást, a mellemmel játszom, majd megérintem a csiklóm, de nem áll meg itt a kezem, hanem lejjebb vándorol és cuppogva magamba csúsztatom az ujjam. Először egyet, aztán még egyet. 

-Huhhhh, de jó hangja van!

Imádja nézni, ha maszturbálok. Mondjuk én is szeretem, ha Ő elégíti ki magát. Megvárja, hogy elélvezzek, aztán rám mászik és érzem végre, ahogy belém dugja. 

-Most akkor feldugod magadnak valamelyik golyót végre, vagy nem?

Már fordulok is oldalra a dobozhoz, persze elég nehezen, hisz addig kiveszi….,de csak pár másodperc, mert amíg válogatok berakja oldalról. Közben megvan az eszköz. Lassan bedugom az első golyót. Oda ül, hogy lássa. Nagyon izgat, ahogy ilyenkor néz. Játszom a golyókkal, ki-be húzogatom őket, lehajol és nyalogatja le róluk a nedvet. Akarom a farkát és már tolja is belém. Közben eszébe jut a farokgyűrű és azt is előszedi. 

-Ez most így kurva jó lesz.- mondja lihegve.

Az is lett, szét feszít belülről. Feltérdel, csipőmet megemeli és tövig tolja belém. Lábaim a vállán és nyalogatja a lábfejem. Imádom amit művelünk. 

-Elfolyhatnál…

El is kezdek spiccelni, elkezdi nyalni a pinámat és a szájába folyik. Felmászik hozzám és átköpi a számba, majd megy a következő orgazmusomat előidézni a szájával, ami pár percen belül sikerül is neki. Spriccelek még egyet, összegyűjti és tátott szájjal várom, hogy érezzem a pinanedvet a számba, de nem adja…..megfogja a hajam, a fejem hátrarántja és kb 15centiről csorgatja át. Ezt az érzést nem tudom leírni. Olyan vad, állati, perverz, ugyanakkor finom, érzéki és összekötő. A farka már újra bennem van és erősen dug.

-Ez az! Basszál!!!!!

Még kétszer elélvezek és a másodiknál csatlakozik.

Csatakosak vagyunk, folyik rajtunk mindenféle nedv, keveredik a szeretkezésünk, vagy nevezzem inkább dugásunk, végeredménye.

Ehhez is Te…..

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!