Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
37év

Antiszocialitás kontra többes szex

Mennyire összeegyeztethető a két dolog? Van bennem egy bizonyos fokú antiszocialitás. Próbálom tágítani a határokat, több kevesebb sikerrel, de azért van, hogy falba ütközök és azt gondolom, hogy semmi több nem fér bele. Nehezen nyílok meg embereknek és ha azzal szembesülök, hogy valaki meg szeretne jobban ismerni és nem csak baszni akar, akkor hirtelen stopot parancsol az agyam és az összes mozgató mechanizmus lefagy , hogy sehova tovább. Nem tudom, hogy képes vagyok-e tágítani azt a baráti kört ,ami jelenleg körülvesz. Össze tudom-e egyeztetni a szexet a bandázással. Most itt a lehetőség, hogy ez kiderüljön, mert az utolsó pár ezt szeretné, meg persze a barátom is. Már volt is nézeteltérés közöttünk emiatt. Felvetődött, hogy töltsük együtt a hétvégét négyesben, persze mindjárt elborult az agyam és kiakadtam, holott csak meg kellett volna beszélnünk az egészet. Persze a Haver is kiakadt az én pörgésemen. Nem veszekedtünk, csak néma háború volt. Pár óra hallgatás után kiegyeztünk egy vasárnapi összeröffenésben. Itt a bizonyíték, hogy a kompromisszum csodákra képes és eredményként akkorát szexeltünk megint, hogy az hihetetlen. Rendelt farokgyűrűt és felavattuk. Azt gondoltam, hogy szét fog durranni a farka, úgy megdagadt a számba. 

-Szerintem rá kellene ülnöd.

Úgy is lett. Rácsúsztam és megbasztam. Tövig akartam csúszni rá, de a gyűrű közénk állt, úgyhogy le vele. 😀 Átfordultunk, most Ő dugott, lábaim a vállán és a golyóit simogattam a másik kezemmel pedig a csiklómat dörzsölgettem. 

-Seggbe basszalak?

-Így, hogy ekkora vagy? Szétrepesztesz.

Megujjazom a fenekem egy, aztán két ujjal és belém rakta.

-Nem fáj?

-Neeeem, basszál.

Azt az érzést nem tudom szavakba önteni, ami ilyenkor kiül az arcára. A kéj, a mámor, a vadság és a “most nagyon megbaszlak” nézés. Hörögve beengedi.

-Baszod, ez megint mekkora volt.

Tévénézés, laptopozás,közben hol a mellemet kapja be, hol megujjaz. A második ujjazást együtt csináljuk, ledobja rólam a takarót és úgy helyezkedik, hogy lásson mindent. Ahogy dugom be az ujjam, ahogy simogatom a csiklómat. Nem bír magával, elkezd nyalni, de pár perc után szétfeszíti a lábaim és belém vágja meredező farkát. Bedugok mellé egy ujjamat, majd még egyet és nagyon megkefél. Iszonyat nagyot élvezünk mindketten. Imádok vele szexelni, pontosan tudja mi kell nekem és azt gondolom, hogy én is tudom, hogy neki :).

Na, de kanyarodjunk vissza az eredeti témához, bár ez a valóságban is így van, hogy minden a szex felé terelődik és az lesz a vége.

Végül a vasárnapi program is elmaradt családi gondok miatt, de majd bepótoljuk .

Visszatérve az antiszocialitáshoz, egyenlőre azt gondolom és érzem, hogy a szex az szex, a barátság pedig barátság. Nálam nem megy ennek a kettőnek a keverése, esetlegesen ezt úgy tudom elképzelni, hogy baráti viszony esetén maximum szwinger klubban történhet meg. Lehet,hogy ez változni fog valamikor, de a jelenlegi állapot szerint ennyi fér bele. 

Összegezve antiszocialitás kontra többes szex megfér egymás mellett, de ehhez is olyan partner kell, aki ezt elfogadja. 

Szóval ehhez is Te……

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!