Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
37év

A swinger életforma

Érdekes világ ez. Mostanra elég sok emberrel beszélgetünk erről az életformáról. Van, hogy valaki sportot űz belőle és nem valós párként élik ki e téren a kíváncsiságukat és vannak olyanok, akik a hétköznapokon is párok és együtt akarják átélni ezeket az élményeket. Mi az utóbbihoz tartozunk. Most voltunk először klubba és vegyes érzelmekkel tértünk haza. Mint az előző bejegyzésben is leírtam, ismerősökkel mentünk. Előtte beszélgettünk, hogy itt biztosan sor kerül/ne többre is, mint az egymás előtti szex, illetve a nem csak dugáson kívüli párcserés összefonódás vár ránk. Abban bízva, hogy azért lesz olyan lány is, aki biszexuális beállítottságú, kíváncsian, semmitől nem elzárkózva vágtunk neki az útnak. Az előzőekből leszűrhető talán, hogy tényleges párcserés aktusban még nem volt részünk.

Külön szobát szerettünk volna magunknak, hogy ketten alhassunk a kaland után, de sajnos erre nem volt lehetőség, amit a mai napig nem értek, hogy miért, mert csak mi négyen aludtunk ott és 5 vagy 6 szoba volt. Odaérkezés után felmentünk a szobába, amit négyen bitoroltunk és felkészültünk az estére. Először mindenki rendes ruhába ment le, így mi is azt tettük. A bárpulthoz ültünk és zabszeműzőnek segítségül hívtuk az alkoholt. Jókat nevettünk négyesben, ekkor még talán egy szóló ffi volt, aztán szép lassan elkezdett szállingózni a jó nép. Ez a klub kicsit  olyan, hogy is mondták, családias jellegű…Hát, nekem a családiasságról nem feltétlenül a szex idegenekkel jut eszembe, itt meg ugye azért jelentünk meg. Sorra érkeztek a párok és kivétel nélkül mindenki alacsony volt és húsos, ami persze nem baj, csak mi 180 felettiek vagyunk és kicsit olyan érzésem volt, hogy Liliputba csöppentem. Rajtunk kívül kb 5-6 pár volt és sajnos egyik sem a mi zsánerünk, de egyszer csak megérkezett egy pár, akiket már az ajtóban kiszúrtunk. A barátnőm párja beszédbe elegyedett velük és kiderült, hogy Ők azért jöttek, mert a lány szeretné kipróbálni, hogy milyen egy másik nővel. Felmentünk és “lengébe” öltöztünk, és persze magassarkút húztam, amitől csak fokozódott a méretkülönbség….Ittunk még egypár bátorítót és kikötöttünk a török fürdőben. Én még nem voltam ilyenben, a barátnőm közölte, hogy majd Ő megmutatja a frankót :), én csak feküdjek fel az “asztalra” és majd ő öntözni fog. Na, konkrétan ötször nyakon öntött, mint  régen húsvéti locsoláskor vödörből az enyhén ittas lovagok a lányokat. Hatan voltunk bent, mindenki a saját párjával, aztán a lánnyal szép lassan összegabalyodtunk, de bejött pár szóló ffi, akikkel mi nem szerettünk volna, így felmentünk a szobánkba és folytattuk ott, ahol lent abbahagytuk. Amíg én a másik lánnyal foglalatoskodtam, addig a párom a barátnőmmel dugott. Milyen érzés volt látni? Abban a pillanatban semmi negatív érzés nem volt bennem, sőt még izgatott is. Dolgunk végeztével beszélgettünk, aztán a vendég pár lement enni valamit, mi maradtunk, pár órát még beszélgettünk, aztán lefeküdtünk. Na, aludni egy dekát nem tudtam. Egyfolytában azt láttam magam előtt, hogy mással van…..Nem tudom megmondani, hogy miért fordult át ez az érzés rossz irányba….Nem féltékenység, mert azt tudom, hogy alaptalan, csak olyan furcsa érzés volt. Reggel miután felébredt egyből észrevette rajtam, hogy valami nem stimmel. Elmondtam neki és megbeszéltük,meg azóta itthon is beszéltünk róla. Ettől még lesz folytatás, csak dolgozom fel a történteket. Rosszul fogalmaztam, már feldolgoztam. 🙂

Tegnap találkoztunk egy párral, velük egy ideje beszélgetünk a szexpartner kereső oldalon, most futottunk össze egy kávé erejéig. Szimpatikusak voltunk egymásnak így is. Ők elég gyakran járnak szwingerbe, tapasztaltak már, de ugyan ez a gondolkodásuk a dologról, mint nekünk. Szerintük ez olyan, mint egy iskola, tanulni kell és egy hosszú folyamat. Jó volt olyanokkal beszélni, akik hasonlóan vélekednek erről a világról.

Ami még nagyon foglalkoztatott ezzel a témával kapcsolatban, hogy milyen hatással lesz ez a kapcsolatunkra. A rövid távú hatásáról annyit tudnék mondani, hogy bizalom erősítő, kötöttséget növelő és még jobban megismered a másikat, tehát csak pozitív. 

Úgy tűnik, hogy ehhez is Te kellettél Haver…..

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!